Haemme asiakasyrityksellemme Joensuun Käsämän Teboilille avoimella ja reippaalla mielellä varustettua monitaitoista huoltamotyöntekijää. Huoltoasema on vajaan 30 minuutin ajomatkan päässä Joensuusta ison 9-tien varressa. Käsämän Teboil on tunnettu ystävällisestä palvelusta, hyvästä kahvista ja maukkaasta lounaasta.

Nyt etsittävän huoltamotyöntekijän työtehtäviin kuuluvat kassatyöskentely, asiakaspalvelu, ruoan/pienten syötävien valmistus ja muu keittiötyö, siisteyden ylläpito sekä muut myymälän työtehtävät. Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön lisäksi työn, jossa päivät ovat aina toisistaan erilaisia ja vivahteikkaita. Huoltoasematyö on toisinaan hyvin kiireistä, mutta samalla se on innostavaa ja palkitsevaa monien uusien kohtaamisten myötä.

Mikäli olet keittotaitoinen, oma-aloitteinen, aikaansaava ja asiakaspalvelu on kutsumuksesi, tervetuloa Teboil Käsämälle! Aloittaa voit vaikka heti!

Työ on kaksivuorotyötä, työvuorot sijoittuvat huoltoaseman aukioloaikoihin. Eduksi katsotaan alalle soveltuva koulutus sekä aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä kaupan/asiakaspalvelun alalta. Hygieniapassi vaaditaan tässä tehtävässä. Aloitus siis sopimuksen mukaan. Työaika on alkuun noin 20 h/vko, mutta kesästä alkaen luvassa on täydet työtunnit. Tässä työsuhteessa noudatetaan Matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluiden TES:iä, laitathan hakemukseen myös palkkatoiveen! Työsopimus solmitaan Konjunktuuri Oy:n kanssa ja se on toistaiseksi voimassa oleva.

Palkkaus 11,50-15,00€/h.

Jos kiinnostuit paikasta niin laita hakemus pian, mieluiten vaikka heti. Hakijoita haastatellaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Miia Nykänen (puh. 040 196 5116, miia@konjunktuuri.fi)