Tämä haku on päättynyt. Tsekkaathan muut avoimet paikkamme!

Etsimme asiakkaallemme Aikawa Fiber Technologies Oy:lle Kirjanpitäjää / Project Accountantia vastaamaan AFT Oy:n kirjanpidosta ja sisäisestä laskennasta. Työskentelet osana AFT Oy taloushallintotiimiä ja raportoit tehtävistäsi AFT Oy talouspäällikölle.

AFT on maailman johtava pitkälle suunniteltujen massankäsittelykomponenttien ja -laitteiden toimittaja massa- ja paperiteollisuudelle. Sitoutumisemme tehtaiden käytäntöjen parantamiseen toteutuu kokeneella henkilöstöllämme, edistyneillä valmistuskäytännöillämme, huipputekniikalla sekä panostuksellamme tutkimukseen ja kehitykseen. AFT on prosessipohjaisten ratkaisujen toimittaja massa- ja paperiteollisuudelle maailmanlaajuisesti. Meillä on tuotantolaitokset Suomessa, Kanadassa ja Etelä-Koreassa sekä myyntiedustus ympäri maailmaa.

Tehtävässä vastaat AFT:n kuukausiraporttinen laadinnasta sekä osallistut tilinpäätöksen tekemiseen yhdessä talouspäällikön kanssa. Ylläpidät tilejä ja kustannusosoitteita sekä projektikohtaisia – ja varastokohtaisia integraatiotauluja. Hoidat ulkomaisten myyntikonttoreiden kustannusten tarkistuksen ja kirjaamisen. Pidät yllä kustannuslaskennan hintastandardeja yhdessä esihenkilön kanssa. Laadit vero- ja ALV -ilmoitukset sekä avustat budjetin laadinnassa.

Mitä tarjoamme sinulle enemmän kuin mielellämme?

 • Hyvän ansiotason (3200,00 € – 3700,00 € / kk). Palkkasi määräytyy osaamisesi mukaisesti.
 • Turvallisen työpaikan kansainvälisessä konsernissa
 • Vakavaraisen työnantajan
 • Vastuullisen työtehtävän ja mahdollisuuden edetä urallasi
 • Asiantuntevat ja mukavat työkaverit

Toivotut ominaisuudet

 • Taloushallinnon / liiketalouden korkeakoulutasoista koulutusta tai soveltuvaa ammattipätevyyttä
 • Numerotarkkuuta, bisnesymmärrystä
 • Osaamista kirjanpidosta, kustannusseurannasta ja hankinnoista
 • Kirjanpitojärjestelmän osaaminen / ERP-järjestelmän osaaminen
 • Sujuva suullinen ja kirjallinen englanti
 • Viestintä- ja esiintymistaidot
 • IT-taidot: MS Office (erityisesti Excel) ja kokemusta nykyaikaisesta ERP -järjestelmästä ja raportointijärjestelmistä (esim. Power Bi)

Etsimme hyvää tiimipelaajaa, joka kommunikoi selkeästi ja hyvin. Sinulla on kyky tehdä yhteistyötä ja osaat tarvittaessa kysyä. Sinulla on kyky analysoida aineistoja ja pystyt tekemään johtopäätöksiä ja toimintaehdotuksia ongelmien ratkaisemiseksi. Kykenet toimimaan nopeatempoisessa globaalissa työympäristössä ja siedät hyvin stressiä.

Arjessa käyttämämme erilaiset materiaalit uudistuvat. Teollisuus etsii ratkaisuja muovien ja öljypohjaisten materiaalien korvaamiseen uusiutuvilla luonnonraaka-aineilla. Me AFT:llä olemme mukana toteuttamassa tätä globaalia kestävän kehityksen tehtävää. AFT suunnittelee ja toteuttaa teollisuudelle ratkaisuja kuitujen erottamiseksi luonnonmateriaaleista uudentyyppisten raaka-aineiden pohjalta. AFT tarjoaa myös ratkaisuja raaka-aineiden kierrätykseen ja energiankulutuksen vähentämiseen. AFT: ssa olet mukana kehittämässä ja toteuttamassa kestävän kehityksen tavoitteita käytännössä. Kehität osaamistasi paperi- ja selluteollisuuden ammattilaiseksi!

AFT on turvallinen työpaikka. AFT:n avulla voit vaikuttaa työn ja vapaa-ajan yhteensovittamiseen. AFT panostaa työntekijöidensä hyvinvointiin.

Yritysesittely

Konjunktuuri on vuonna 1989 Varkaudessa perustettu yritys, joka työllistää yli 30 asiantuntijaa. Toimimme valmistavan teollisuuden luottokumppanina henkilöstöpalveluissa, käännöspalveluissa sekä kansainvälisen liikkuvuuden palveluissa. Yrityksellä on kolme toimipistettä Joensuussa, Espoossa ja Varkaudessa.

Työsopimus tullaan solmimaan vuodeksi Konjunktuuri Oy:n kanssa, jonka jälkeen työntekijä siirtyy AFT:n palkkalistoille.

Hae heti!

Voit hakea paikkaa hakuportaalimme kautta. Lisäksi voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse erik@konjunktuuri.fi tai soittaa 044 362 8290.