Henkilöstöpalvelut kasvusi tukena

Henkilön vuokraaminen on erinomainen tapa tasoittaa yrityksen ruuhkahuippuja ja vastata vaihtuviin työvoiman tarpeisiin. Henkilöstövuokraus on asiakkaalle nopeaa, helppoa ja edullista – ammattiosaajamme voi olla vain puhelinsoiton päässä.

Henkilöstöpalveluidemme avulla kustannusten seuranta on läpinäkyvää ja asiakkaanamme hyödyt ammattimaisesta rekrytointiprosessin hallitsemisesta.

Henkilöstöpalvelumme poistavat resursointiin liittyviä ongelmia ja palvelumme räätälöidään vastaamaan yrityksesi tarpeita. Toimimme erittäin joustavasti, toiveenne huomioiden.

Henkilöstöpalveluidemme avulla vastaamme lakisääteisistä työnantajavelvollisuuksista, jotta yrityksesi voi keskittyä ydinosaamiseensa. Kevennä taakkaasi!

Kauttamme saat ammattiosaajia esimerkiksi seuraaviin kokonaisuuksiin:

  • Taloushallinto
  • Kansainvälinen kauppa
  • Myyntitiimit
  • Projektityöntekijät
  • Asiakaspalvelu
  • Ohjelmistokehitys
  • Tekniset projektihenkilöt

Asiakasyritysten kokemuksia henkilöstöpalveluistamme.

Lue lisää henkilöstövuokrauksesta blogistamme.

Kirjanpitäjä, Palkanlaskija, Vientiasiantuntija, Laivaaja, Myyntipäällikkö, Myyntiassistentti, Asiakkuuspäällikkö, Dokumentoija, Ostoassistentti, Asiakaspalvelija, Ohjelmistokehittäjä, Verkkokauppa-asiantuntija, Insinööri

Konjunktuurin henkilöstöpalveluiden avulla tarjoamme yrityksellesi joustavan sekä kustannustehokkaan tavan hankkia lisätyövoimaa. Asiakkaamme arvostavat toiminnassamme räätälöityjä palveluita, kykyä kuunnella asiakkaan tarpeita, sekä erinomaisia yhteistyön tuloksia. Haluamme kasvaa asiakasyritystemme kanssa ja menestyä yhdessä.

Sanomme rehdisti, että haluamme olla harvoille paras ennemmin kuin usealle hyvä kumppani. Liity menestyvään joukkoomme ja koe yli 30 vuoden ammattitaito yrityksesi kumppanina!

Toimintamme kulmakivenä on hyvinvoiva ja sitoutunut henkilöstö. Siksi jokainen Konjunktuurilla työskentelevä työntekijä on oman alansa ammattilainen ja hänen taustatukenaan toimii aina Konjunktuurin muu ammattitaitoinen henkilöstö. Työntekijä suorittaa tehtävänsä ’iloisesti laulellen’, kun taustatuki on kunnossa.

Panostamme erityisesti työntekijän hyvinvointiin asiakasyrityksessä. Yritys menestyy motivoituneen henkilöstön – myös vuokrahenkilöstön – ansiosta.

Suora- & hybridihaku

Suora- ja hybiridihaku ovat täsmäosaamisen etsimistä asiantuntija- ja johtotason työtehtäviin. Konjunktuurilla on kokemusta vaikeasti tavoitettavien asiantuntijoiden etsimisestä sekä johtajatason hauissa aina yrityksen toimitusjohtajaan saakka.

Miksi valita Konjunktuuri kumppaniksi? Olemme mukana monessa ja yrityksemme on laajasti verkostoitunut ympäri Suomea. Olemme suorittaneet lähes 1000 rekrytointia historiamme aikana ja hakujen kautta löydetyt ammattilaiset ovat sitoutuneet asiakasyrityksiimme loistavasti.

Ydinosaamistamme ovat muun muassa haut myyjien, projektihenkilöiden, toimistohenkilöiden sekä insinöörien osalta.

Suora- & Hybridihaku

Suora- & hybridihaku ovat täsmäosaamisen etsimistä asiantuntija- ja johtotason työtehtäviin. Konjunktuurilla on kokemusta vaikeasti tavoitettavien asiantuntijoiden etsimisestä.

Vaikeasti tavoitettavien asiantuntijoiden rekrytoiminen voi olla aikaavievää, jonka seurauksena rekrytointiprosessi voi pitkittyä. On myös tärkeä muistaa jättää hakijoille hyvä fiilis haettavasta työpaikasta. Ota siis yhteyttä ja selvitetään yhdessä henkilöstötarpeenne!

Vuokratyövoima

Toimimme yrityksesi dynaamisena kumppanina henkilöstöpalveluissa ja olemme mukana kehittämässä yritystäsi. Tarjoamme henkilöstöpalveluita Joensuussa, Kuopiossa, Varkaudessa, Joroisissa, Pieksämäellä sekä monella muulla paikkakunnalla.

Panostamme erityisesti työntekijän hyvinvointiin asiakasyrityksessä. Yritys menestyy motivoituneen henkilöstön – myös vuokrahenkilöstön – ansiosta.

 

Ota yhteyttä

Henkilöstöpalvelut Etelä-Suomi
Atte Solaranta
050 407 7620
[email protected]

Henkilöstöpalvelut Itä- ja Keski-Suomi
Erik Tahvanainen
044 362 8290
[email protected]