Konjunktuurilla on aina haku päällä!

Olemme yli 30 toimintavuotemme aikana kasvaneet merkittäväksi työllistäjäksi. Emme ehkä tarvitse uutta työvoimaa juuri tänään, mutta huomisesta emme vielä tiedä. Asiakaskuntamme odottaa meiltä nopeaa reagointikykyä, terävää osaamista ja taitoa sopeutua erilaisiin työympäristöihin. Vastataksemme näihin haasteisiin tarvitsemme ehkä juuri Sinun osaamistasi!

Oletko positiivinen, energinen ja ahkera? Onko Sinulla alan koulutus ja/tai työkokemuksella hankittu ammattitaito tehtäviin, joita voisit meillä tehdä? Kerro tietosi ja taitosi meille sivustolta löytyvillä rekrytointilomakkeilla. Voit lähettää meille tietosi ja CV:n myös sähköpostilla tai postitse.

Haemme nyt:

Työntekijöitä kansainväliseen työympäristöön 

Haemme asiakasyritykseemme työntekijöitä syksystä 2021 eteenpäin.

Hakijoilta vaaditaan Excel-osaamista, englannin kielen taitoa sekä reipasta työotetta. Työskentely on itsenäistä, mutta samalla tiivistä yhteistyötä tiimin kanssa. Lisäksi tekninen tausta on joissain tehtävissä välttämätön, mutta ei kaikissa.

Töitä olisi tällä hetkellä esimerkiksi tekniselle varaosamyyjälle ja dokumentoijalle. Lisäksi esim. energiatekniikan insinööreille on aina kysyntää vaikkapa project managerin tehtäviin.

Mikäli kiinnostuit, haethan pian täyttämällä yleisen hakulomakkeemme.

Kerromme täytettävistä työtehtävistä lisää haastattelun merkeissä!

 

Palkka-asiantuntijaa

Haemme taloushallinto-osastollemme palkanlaskijaa kesästä 2021 eteenpäin. Työ painottuu aluksi kesään, mutta hyvälle tekijälle voi tarjoutua työtä joko osa-, tai kokoaikaisesti pidemmäksikin aikaa.

Toivomme, että olet avoin ottamaan haltuun erilaisia palkanlaskentaohjelmia ja taloushallinnon järjestelmiä. Sinulla tulee olla aiempaa käytännön kokemusta palkanlaskennasta. Kirjanpidon tuntemus palkkahallinnon näkökulmasta katsotaan eduksi. Työskentely on itsenäistä, mutta samalla tiivistä yhteistyötä tiimin kanssa. Reipas ja iloinen asenne vie meillä pitkälle!

Mikäli kiinnostuit, täytäthän yleisen hakulomakkeemme!