Konjunktuuri Oy on varkautelainen yritys, jonka palveluihin kuuluvat henkilöstönvuokraus, toimistotyö-, tulkkaus- ja käännöspalvelut.

Olemme yli 30 toimintavuotemme aikana kasvaneet merkittäväksi työllistäjäksi. Emme ehkä tarvitse uutta työvoimaa juuri tänään, mutta huomisesta emme vielä tiedä. Asiakaskuntamme odottaa meiltä nopeaa reagointikykyä, terävää osaamista ja taitoa sopeutua erilaisiin työympäristöihin. Vastataksemme näihin haasteisiin tarvitsemme ehkä juuri Sinun osaamistasi!

Oletko positiivinen, energinen ja ahkera? Onko Sinulla alan koulutus ja/tai työkokemuksella hankittu ammattitaito tehtäviin, joita voisit meillä tehdä? Kerro tietosi ja taitosi meille sivustolta löytyvillä rekrytointilomakkeilla. Voit lähettää meille tietosi ja CV:n myös sähköpostilla tai postitse.

Haemme nyt:

Olisiko sinusta työskentelemään osana kansainvälistä työympäristöä? NYT ON HAKU PÄÄLLÄ!

Hakijoilta vaaditaan Excel-osaamista, englannin kielen taitoa sekä reipasta työotetta. Työskentely on itsenäistä, mutta samalla tiivistä yhteistyötä tiimin kanssa. Lisäksi tekninen tausta on joissain tehtävissä välttämätön, mutta ei kaikissa. Sopivaa tekijää odottaa tällä hetkellä esimerkiksi ostoassistentin työtehtävät.

Mikäli kiinnostuit, haethan pian täyttämällä yleisen hakulomakkeemme..

Kerromme täytettävistä työtehtävistä lisää haastattelun merkeissä!