Haemme asiakkaallemme Administer Oyj:lle vakituiseen työsuhteeseen Visma Fivaldi -ohjelmiston taitavaa Palkka-asiantuntijaa.

Administer on suomalainen, digitaalisiin taloushallinnon palveluihin erikoistunut auktorisoitu tilitoimisto ja älykkään taloushallinnon edelläkävijä. Teemme asiakkaidemme taloushallinnosta tehokasta ja sujuvaa, jotta asiakkaamme voivat keskittyä ydinliiketoimintaansa. Tarjoamme markkinoiden laajimman taloushallinnon tuen peruskirjanpidosta koko talousosaston ulkoistamiseen.

Tulet osaksi 12 henkilön tiimiä, jolla on paljon kokemusta ja asiantuntijuutta. Palkkatiimillämme on kova tekemisen meininki, mutta töitä tehdään hyvällä yhteishengellä. Meille toimiva yhteistyö on tärkeää, eikä työkavereita jätetä koskaan yksin haasteiden edessä. Tiimissä kannustetaan toisia, haluamme oppia uutta ja haasteet selätetään yhdessä.

Työpäivä alkaa perinteisesti työtehtävälistauksen läpikäynnillä, jonka pohjalta tulevan viikon työtehtävät suunnitellaan. Työtehtäviin kuuluu mm. palkkamateriaalin kerääminen ja valmistus, asiakkaiden tapauskohtaisten tarpeiden läpikäynti, erilaiset selvitystyöt (asiakkaiden pyynnöt palkkoihin, pekkasiin, kelahakemuksiin ym. liittyen). Työ on pääasiassa kuitenkin palkanlaskentaa, tietojen tarkastamista ja syöttämistä järjestelmiin, maksuaineiston käsittelyä, tulorekisteri-ilmoituksia ja palkkojen tilityksiä. Työpäivät ja -viikot ovat sisällöltään vaihtelevia, mutta kuitenkin työntäyteisiä ja palkkatiimiläisiltä vaaditaan siten kiireen- ja paineensietokykyä sekä oma-aloitteisuutta. Tulevalta palkkatiimiläiseltä vaaditaan Visma Fivaldi –ohjelmiston osaamista tulevien asiakkuuksien hoitamista varten.

Aluksi tulet vastaamaan n. 40 asiakkaan palkanlaskennasta. Esimerkkejä sovellettavista työehtosopimuksista ovat Teknologiateollisuus, MaRa ja Rakennusteollisuus. Toivomme, että uudella palkkatiimiläisellämme on myös halu oppia uusia palkanlaskentajärjestelmiä sekä laajentaa osaamistaan että lisätä asiakkuuksia kun toimintatapamme tulevat tutuiksi.

Mitä tarjoamme sinulle?

 • Palkka 2500,00 € – 3000,00 € / kk, määrittyy osaamisen mukaisesti
 • Virike- ja lounasetu (esimerkiksi hissilippuihin alennuksia laskettelukeskuksissa)
 • Äärimmäisen joustavat etätyömahdollisuudet. Mahdollisuus työskennellä myös Espanjasta Administerin konttorilta käsin
 • Voit työskennellä yli 30 eri paikkakunnalla, jossa Administer -konsernilla on toimipiste. Emme halua rajoittaa työntekopaikkaasi
 • Mahdollisuus laajaan kouluttautumiseen työn aikana
 • Työnantajan tukema PHT-tutkinto
 • Urapolku konsernissa omat kiinnostukset ja toiveet huomioiden

Toivottu osaaminen

 • Et säikähdä Microsoft Excel -ohjelmaa vaan olet rutinoitunut käyttäjä
 • Visma Fivaldi -osaaminen vaadittua
 • Muiden palkanlaskentajärjestelmien osaaminen plussaa (Lemonsoft, Netvisor, Procountor, EmCe yms.) sekä aikaisempaa osaamista palkanlaskennasta
 • Toivottavasti olet avoin sekä itseohjautuva ja kykenet työskentelemään myös yksin
 • Työtehtävä vaatii sinulta paineensietokykyä mm. tiukkojen aikataulujen johdosta
 • Tärkeintä meille on se, että olet hyvä tyyppi ja tunnet olosi tervetulleeksi meidän joukkoomme

Hae heti!

Voit hakea paikkaa erittäin helpon hakuportaalimme kautta tai sähköpostitse [email protected] otsikolla ”Palkka-asiantuntija ”. Voit myös soittaa Erikille 044 362 8290.

Työsopimus tullaan solmimaan suoraan Administer Oyj:n kanssa. Konjunktuuri Oy vastaa rekrytointiprosessista.