Etsimme Joroisten kunnalle rakennuttamis- ja hankintapäällikköä

Tuntuuko sinusta, että haluaisit hankkia itsellesi uuden työpaikan ja rakentaa uutta suuntaa uralle? Tämä tehtävä on sinulle.

Joroisten kunta on profiloitunut vahvaksi kehityskunnaksi. Kunnan monipuoliset liikuntapaikat ovat keränneet kehuja yli kuntarajojen. Perusinfrastruktuuri on kunnassa hyvällä mallilla ja rakennuttamis- ja hankintapäällikön työaika kuluukin pääasiassa kiinteistöjen kehitys- ja perusparannushankkeiden kanssa. Joroisten kunta tarjoaa sinulle monipuolisen viran iloisessa ja innokkaassa työyhteisössä, jossa on tekemisen meininki ja samalla pääset kehittämään kuntaa kokonaisvaltaisesti.

Virassa noudatetaan KVTES:siä ja palkkasi asettuu välille 3500,00–4500,00 €/kuukausi. Palkka muodostuu tehtäväkohtaisesta palkasta, mahdollisista kokemuslisistä sekä mahdollisista lisätehtävistä, esimerkiksi työsuojelupäällikön tehtävästä. Virka pyritään täyttämään mahdollisimman pian, mutta aloitusajankohta on neuvoteltavissa syksyn 2022 ajalle.

Rakennuttamis- ja hankintapäällikkönä vastaat noin miljoonan euron vuosibudjetista ja työtehtävät koostuvat pitkälti lähivuosien aikana saneeraushankkeiden läpiviennistä, hankinnasta ja projektienjohtamisesta. Tyypillinen yksittäisen projektin koko on 50 000,00 €–250 000,00 €.

Työtehtäviin kuuluu:

  • kunnan investointikohteiden urakoiden kilpailuttamis- ja rakennuttamistehtävät
  • kunnan investointikohteiden urakoiden valvonta oman osaamisalan sekä mahdollisuuksien mukaan
  • teknisen toimen hankinnat sekä avustaminen muissa kunnan hankinnoissa
  • kunnan työsuojelupäällikön tehtävät
  • liikuntapaikkojen kehittäminen sekä esihenkilötehtävät (2 tiimiläistä)

Viran kelpoisuusehdot

Rakennuttamis- ja hankintapäällikön viran kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto (Koulutuksena voi olla esimerkiksi talonrakennustekniikan insinööri, rakennusmestari tai yhdyskuntatekniikan insinööri. Myös LVI-tekniikan insinöörin tutkinto huomioidaan, mikäli henkilöllä on hyvä kokemus hankinta- ja rakennuttamistehtävistä). Valittavalta henkilöltä toivotaan kunnallishallinnon ja -talouden tuntemusta, sekä kokemusta vastaavista työtehtävistä. Lisäksi arvostamme aloitteellisuutta, yhteistyökykyä, kehitysmyönteisyyttä sekä kykyä kehittää organisaatiota. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa ja valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan. Lisäksi kunta varaa mahdollisuuden teettää hakijoille soveltuvuusarvioinnin.

Konjunktuuri Oy suorittaa rekrytoinnin ensimmäisen vaiheen sekä hakijoiden esikarsinnan. Kunnan haastatteluun tarjotaan 2–5 parasta ehdokasta.

Hakuaika on 15.7-18.8.2022.

Lisätietoja tehtävästä antaa Atte Solaranta 050 407 7620.