Haku tehtävään on valitettavasti päättynyt. Katsothan myös muut avoimet paikkamme https://konjunktuuri.fi/rekrytointi/

Etsimme asiakkaallemme U-Cont Oy:lle Suunnittelijaa

Haemme nyt pohjoismaiden johtavalle polttonestejärjestelmien ja jakeluasemien valmistajalle vakituiseen työsuhteeseen Suunnittelijaa, Pohjois-Savoon Joroisiin.

Oletko unelmoinut projekteista ympäri maailmaa aina Havaijin lämmöstä Siperian kylmyyteen? Jos vastasit kyllä, niin olet silloin aivan oikeassa työpaikkailmoituksessa!

Tervetuloa suunnittelemaan kanssamme maailmanluokan tuotteita Joroisissa!

U-Cont Oy suunnittelee, valmistaa, asentaa sekä ylläpitää säiliöitä, polttoaineiden jakeluasemia sekä erilaisia nesteenkäsittelyjärjestelmiä ympäri maailmaa. U-Cont Oy on vuonna 1966 perustettu perheyritys, jonka kantavana voimana sekä arvoina toimivat vankka tiimipelaaminen ja yhdessä tekeminen sekä pitkäjänteisyys. Meille U-Contilla kvartaali ei tarkoita neljännesvuotta vaan pikemminkin neljännesvuosisataa.

Jatketaan tutustumista! Mitä haluamme tarjota sinulle, tuleva Suunnittelijamme?

 • Vakavaraisen toimijan pitkällä historialla
 • Kilpailukykyiset tuotteet sekä vahvan tiimipelaamisen kulttuurin
 • Asiantuntevat työkaverit sekä kansainvälisen tiimin työsi tueksi
 • Palkka 3000,00–4200,00 € / kk, joka määräytyy kompetenssisi mukaan
 • Toistaiseksi voimassa olevan työsopimuksen sekä osittaisen etätyömahdollisuuden
 • Pääset näkemään oman suunnittelusi käden jäljen tuotannossa
 • Mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä työtehtävän mukana ja edetä uralla esimerkiksi projektinjohtovastuuseen

Entäs ne työtehtävät?

Työtehtävänäsi on vastata myynnistä sekä asiakkuuksistamme Itä-Suomen alueella. Tarjoamme valmiin asiakassalkun Pääasialliset työtehtäväsi tulevat sisältämään konepajasuunnittelua, asiakkaiden kanssa tuotekonseptin kehittämistä (tekniset + visuaaliset ratkaisut), 3D-mallinnuksien sekä visualisointien rakentamista, erilaisten suunnitelmien työstämistä yhteistyössä organisaation tiimien kanssa (säiliö-, teräsrakenne-, putkisto-, LVIS- ja asennussuunnitelmat) sekä viranomaisten kanssa kanssakäymistä.

Miltä ensimmäinen työvuoteni tulee näyttämään U-Contilla?

Tarkoituksenamme on auttaa sinua perehtymään työpaikkaan sekä tutustumaan työyhteisöön mahdollisimman hyvin ensimmäisten kuukausien aikana. Haluamme kertoa rehellisesti, että ensimmäinen puoli vuotta tulee olemaan sisäänajoa sekä uuden opettelua. Pääset myös pitämään yhteyttä sisäisiin, että ulkoisiin asiakkaisiimme yhdessä suunnittelutiimin kanssa, joka tukee sinua aina ensimmäisestä työpäivästä lähtien. Kuuden kuukauden aikana uskomme, että pääset olemaan yhteydessä viranomaisiin suunnittelutöiden osalta sekä keskustelemaan asiakkaidemme kanssa erilaisista projekteista. Tutustut erilaisiin tietojärjestelmiin sekä opettelet yrityksemme käytänteitä. Tarkoituksenamme on katsoa pitkäjänteisesti eteenpäin ja rakentaa luottamusta heti ensimmäisestä työpäivästä lähtien.

Mitä toivomme uuden Suunnittelijamme tuovan meille?

 • Teknistä hahmotuskykyä
 • Projektiliiketoiminnan osaamista (esim. kone-, LVI- tai rakennusprojektit)
 • Tiimipelaamisen taitoja
 • Paineensietokykyä ja kyky kehittyä tässä
 • Halu toimia asiakasrajapinnassa
 • Huumorintajua

Muistathan, että emme oleta kaikkien toivomuksien täyttyvän. Toivoisimme, että haet rohkeasti meille, vaikka osa listan toivomuksista puuttuisikin. Puolestamme voit olla vastavalmistunut tai kokeneempi kehäkettu, pystymme räätälöimään työnkuvaa ja perehdytystä hakijan taitojen pohjalta.

Mitä vaadimme sinulta?

 • Englannin kielen osaamisen hieman rallienglantia vahvemmalla tasolla
 • Teknistä peruskoulutusta (esim. LVI- rakennus- tai konetekniikan insinööri)

Lisäpisteitä jaossa!

 • Norjan ja ruotsin kielen osaaminen
 • Solid Works sekä AutoCad -kokemus

Haluamme toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi meille U-Contille rakentamaan energian varastointi- ja jakeluratkaisujen tulevaisuutta.

U-Contin nettisivut löydät osoitteesta https://www.u-cont.fi/

Työsopimus tullaan solmimaan U-Cont Oy:n kanssa. Rekrytointiprosessista vastaa Konjunktuuri Oy. Täytämme työpaikan heti sopivan kandidaatin löydettyä, mutta viimeistään 4.12. mennessä. Toivottu työn aloitusajankohta on joko 1.12.2022 tai 1.1.2023.

Lähetä ansioluettelosi, hakemuksesi ja palkkatoivomuksesi hakulomakkeemme kautta. Voit myös soittaa avoimesta työpaikasta Erikille kun se sinulle sopii numeroon 044 362 8290. Erik on tavoitettavissa 14.11. viikosta alkaen. Keskustelemme mielellämme kanssasi, jos jokin asia mietityttää!

Lisätietoja antaa Erik Tahvanainen 044 362 8290, erik.tahvanainen@konjunktuuri.fi