Varkauden henkilöstöpalvelut

Henkilön vuokraaminen on erinomainen tapa tasoittaa yrityksen ruuhkahuippuja ja vastata vaihtuviin työvoiman tarpeisiin. Henkilöstövuokraus on asiakkaalle nopeaa ja helppoa – ammattiosaajamme on vain puhelinsoiton päässä.

Henkilöstöpalveluidemme avulla vastaamme lakisääteisistä työnantajavelvollisuuksista, jotta yrityksesi voi keskittyä ydinosaamiseen.

Konjunktuurin henkilöstöpalveluiden avulla tarjoamme yrityksellesi joustavan sekä kustannustehokkaan tavan hankkia lisätyövoimaa. Asiakkaamme arvostavat toiminnassamme räätälöityjä palveluita, kykyä kuunnella sekä erinomaisia tuloksia. Haluamme kasvaa asiakasyritystemme kanssa ja menestyä yhdessä.

Sanomme rehdisti, että haluamme olla harvoille paras ennemmin kuin usealle hyvä kumppani. Liity menestyvään joukkoomme ja koe yli 30 vuoden ammattitaito yrityksesi kumppanina!

Toimintamme kulmakivenä on hyvinvoiva ja sitoutunut henkilöstö. Siksi jokainen Konjunktuurilla työskentelevä työntekijä on oman alansa ammattilainen ja hänen taustatukenaan toimii aina Konjunktuurin muu ammattitaitoinen henkilöstö. Työntekijä suorittaa tehtävänsä ’iloisesti laulellen’ kun taustatuki on kunnossa.

Panostamme erityisesti työntekijän hyvinvointiin asiakasyrityksessä. Yritys menestyy motivoituneen henkilöstön – myös vuokrahenkilöstön – ansiosta.

Henkilöstövuokraus Varkaus

Suorahaku Varkaus

Hybridihaku Varkaus

Ota yhteyttä

Henkilöstöpalveluiden myynnistä Varkaudessa vastaa
Erik Tahvanainen
044 362 8290
erik.tahvanainen@konjunktuuri.fi