Käännöspalvelut helposti ja nopeasti

Vahvuutemme palveluntarjoajana perustuu asiakaslähtöiseen toimintatapaan ja osaaviin kielten ammattilaisiin, jotka kääntävät omalle äidinkielelleen, ja joiden kanssa meillä on pitkä yhteinen työhistoria. Olemme myös yksi Suomen vanhimmista käännöstoimistoista ja tarjoamme käännöspalvelut yli 30 vuoden kokemuksella.

Jokaiselle käännöstä tarvitsevalle tekstikokonaisuudelle valitaan asiantunteva kääntäjä, joka tuntee kyseisen erikoisalan. Hyödynnämme alan teknologiaa, mutta käännösten takana on aina koneen sijasta ihminen, joka osaa ottaa huomioon tekstin kokonaisuutena – sen, mistä se kertoo ja kenelle se on tarkoitettu.

Toimistomme tuttu ja turvallinen koordinaattoritiimi reagoi nopeasti yhteydenottoihin ja pitää sinut ajan tasalla koko prosessin ajan.

Jokainen asiakas on meille tärkeä

Asiakkaitamme ovat niin suuret teollisuusyritykset, PK-yritykset, asianajotoimistot, mainostoimistot, hotelli- ja ravintolaketjut, oikeuslaitokset, terveysalan toimijat, asuntoyhdistykset kuin yksityishenkilöt.

Toimimme aina räätälöidysti asiakkaan tarpeita kuunnellen. Monen asiakkaan kanssa on pidetty yhtä jo vuosia (ja vuosikymmeniä). Kun toimintatavat tulevat puolin ja toisin tutuksi, on palvelun laatuun helppo luottaa!

Lue lisää asiakkaillemme tekemistä käännösprojekteista!

Kielivalikoima

Olemme vuosien varrella tehneet käännöstöitä mm. seuraaville kielille:

albania, arabia, bosnia, burma, dari, englanti, espanja, farsi, flaami, hollanti, italia, japani, kiina, karen, karenni, kiina, kreikka, kurdi, latvia, liettua, norja, persia, portugali, puola, ranska, romania, ruotsi, saksa, slovakki, somali, suomi, tanska, thai, tšekki, turkki, ukraina, unkari, vietnam, venäjä, viro.

Palvelemme asiakasta silloinkin, kun kieli on meille kokonaan uusi. Tuolloin selvitämme kielten osaajia laajan yhteistyöverkostomme kautta.

Esimerkkitekstejä

Asiakkaillamme on kirjavia käännöstarpeita, joissa olemme joustavasti apuna. Käännöstöiden pituudet vaihtelevat lyhyistä tuotteiden nimistä pitkiin käyttöohjeisiin ja kokonaisiin käyttöjärjestelmiin.

Monialainen kääntäjätiimimme on kynäillyt käännöksiä mm. seuraaville tekstityypeille:

juridiset asiakirjat, vientidokumentit, tekniset asennus- ja käyttöohjeet, tilinpäätökset, kattavat verkkosivut, myyvät markkinointitekstit, persoonalliset yritysten esittelyvideot, tuotekuvaukset, houkuttelevat ruokalistat, kansainvälinen kirjeenvaihto, tutkintotodistukset, ajokortit, henkilöllisyystodistukset ja erilaiset hakemukset.

Tarvittaessa asiakirjat kääntää auktorisoitu kääntäjä (ent. valantehnyt/virallinen kääntäjä), jolla on oikeus vahvistaa käännös laillisesti päteväksi käännökseksi.

Kielenhuolto

Käännöstöiden lisäksi meiltä saa tarvittaessa kielenhuoltopalvelua. Sujuva ja idiomaattinen teksti parantaa viestisi uskottavuutta, joten siihen kannattaa kiinnittää erityistä huomiota. Tiedotus- tai markkinointimateriaalien kielivirheet vaikeuttavat tekstin ymmärtämistä ja voivat johtaa väärinkäsityksiin, jotka taas antavat lukijalle tarpeettomasti huonon kuvan yrityksestä.

Joensuu, Helsinki, Vantaa, Espoo, Varkaus, Vaasa, Turku, Kuopio, Jyväskylä, Oulu, Rovaniemi, Tampere,

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 20 files.