Meillä on aina avoimia työpaikkoja!

Olemme yli 30 toimintavuotemme aikana kasvaneet merkittäväksi työllistäjäksi Suomessa. Haastattelemme jatkuvasti uusia ihmisiä ja palamme halusta vastaanottaa myös sinun työhakemuksesi! Me Konjunktuurilla haluamme haastatella jokaisen hakemuksen takaa löytyvän ihmisen ja auttaa työnhakijoita eteenpäin uralla.

Haluamme auttaa asiakkaitamme menestymään ja menestymisen kulmakivenä toimivat asiantuntevat sekä ammattitaitoiset ihmiset. Tarjoamme asiakkaillemme nopeaa reagointikykyä, terävää osaamista ja taitoa sopeutua erilaisiin työympäristöihin sekä paljon muuta. Vastataksemme näihin haasteisiin tarvitsemme juuri sinun osaamistasi!

Tervetuloa ottamaan seuraava askel työurallasi. Hae meille töihin!

Kerro tietosi ja taitosi meille sivustolta löytyvällä rekrytointilomakkeella. Voit lähettää meille tietosi ja ansioluettelosi myös sähköpostilla erik@konjunktuuri.fi.

Miksi sinun tulisi hakea Konjunktuurille?

Kauttamme saat ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua työpaikkoihin, joita et välttämättä avoimista työpaikkailmoituksista löydä. Lisäksi teemme kaikkemme, jotta löydämme hakijalle unelmien työpaikan. Kauttamme pääset myös verkostoitumaan paikallisesti tärkeisiin yrityksiin ja voit luoda kattavia verkostoja tulevaisuutta varten.

Olemme myös avoimia kouluttamaan sinut tahtomallesi toimialalle ja haluamme tukea kehittymistäsi ammatillisesti. Tarjoamme myös henkilökohtaista tukea ja apua työuraasi ajatellen ja tarjoamme laaja-alaisia mahdollisuuksia eri toimialoilla.

Meille tärkeintä on löytää ihmisen sisäinen palo ja into työtehtävää kohtaan. Kaiken muun voi lähtökohtaisesti opettaa.

Oletko jo kokemusta kartuttanut ammattilainen vai vasta työelämän aloittava nuorukainen? Meille sillä ei ole väliä, koska autamme mielellämme kaikissa työelämän vaiheissa olevia ihmisiä löytämään työelämässä sen mitä kukin haluaa.

HAEMME NYT!