Henkilöstöpalveluidemme avulla kustannusten seuranta on läpinäkyvää ja asiakkaanamme hyödyt ammattimaisesta rekrytointiprosessin hallitsemisesta.

Henkilöstöpalvelumme poistavat resursointiin liittyviä ongelmia ja palvelumme räätälöidään vastaamaan yrityksesi tarpeita. Toimimme erittäin joustavasti, toiveenne huomioiden.

Mutta älä usko vain meidän sanaamme! Parhaiten asiasta osaavat kertoa tietenkin henkilöstöpalveluitamme käyttäneet yritykset itse.

Näin henkilöstöpalveluistamme kerrotaan

”Konjunktuurin ammattitaidolla onnistuimme rekrytoimaan Shopify-osaajan ennätysnopeasti”

– Jusko Wihonen, Solwe Oy, toimitusjohtaja


”Hyvän myyjän rekrytoiminen ei käy käden käänteessä, paitsi nyt. Kaikki Konjunktuurin ehdokkaat olivat potentiaalisia ja valitsimme tarpeeseemme sopivimman myyjän.
Asiakaskokemuksesta annan täyden kympin ja suosittelen lämpimästi Konjunktuurin henkilöstöpalveluita. Meidän rekrytointitarvetta oikeasti kuunneltiin, kivet käännettiin ja lopputulos oli huippuhyvä!”

– Seija Voutilainen, Sanomalehti Karjalainen Oy, myyntipäällikkö


”Yhteistyö Konjunktuurin kanssa on ollut helppoa ja sujuvaa. Konjunktuuri on ymmärtänyt tarpeemme hyvin ja olemme löytäneet meille sopivat kandidaatit nopeasti. Konjunktuuri on antanut kandidaateista meille hyvät taustatiedot ja he ovat hyvin ymmärtäneet ne kriteerit jotka meille kandidaattien profiileissa ovat olleet merkitseviä.”

– Emil Hermansson, Administer Oyj, myyntijohtaja


”Ammattitaitoisen henkilöstön löytäminen on yksi tärkeimpiä asioita Kuntalaskennan liiketoiminnassa. Testasimme nyt ensimmäistä kertaa kumppanin käyttöä rekrytoinnissa, ja se toimi yllättävän hyvin.
Konjunktuurilta Atte Solaranta otti suorahakutoimeksiannon vastaan ja löysi meidän tiimiin sopivan palkanlaskijan nopealla aikataululla. Voin suositella Konjunktuurin palveluita myös muille, joille hyvät rekrytoinnit ovat liiketoiminnan elinehto.”

– Pertti Vartiamäki, Kuntalaskenta Oy, toimitusjohtaja


”Yhteistyö Konjunktuurin kanssa on ollut helppoa ja luontevaa. Rekrytointi heidän avustuksellaan sujui hienosti ja ammattimaisesti.”

– Jaakko Kuronen, Joroisten kunta, kunnanjohtaja