Me Konjunktuurilla haluamme auttaa työnhakijoita eteenpäin urallaan. Kauttamme saa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua työpaikkoihin, joita ei välttämättä avoimista työpaikkailmoituksista löydä. Lisäksi teemme kaikkemme, jotta löydämme jokaiselle hakijalle unelmien työpaikan.

Mutta älä usko vain meidän sanaamme! Parhaiten asiasta osaavat kertoa tietenkin rekrytoidut henkilöt itse.

Näin rekryprosessiamme kuvaillaan

”Mielestäni ensimmäinen haastattelu oli sellainen, johon kuka tahansa haluaisi. Ei kiirettä ja rento juttelu, ei niinkään perinteinen ”kysymyspatteristo” haastattelu. 
Ensimmäisen haastattelun jälkeen koin mielekkääksi, että oltiin tietyin aikavälein yhteydessä etenemisestä ja haluttiin tietää missä mennään sekä tsempattiin eteenpäin.
Henkilökohtaisesti kyllä tykkäsin tästä isosti, että oltiin aidosti kiinnostuneita asioiden etenemisestä ja oltiin valmiita auttamaan tarvittaessa.”

– Pasi Sorjonen, Administer Group, myyntipäällikkö


”Prosessi eteni erittäin nopeasti ja sutjakkaasti heti ensimmäisen kontaktin jälkeen. Avoin haastattelu sovittiin nopealla aikataululla, profiilini ja erityisesti omat toiveeni kartoitettiin kattavasti ja heti tuli luottavainen tunne, että minulle haluttiin löytää juuri se oikea työpaikka. Tiivis kontakti sopivista työpaikkavaihtoehdoista Konjunktuurin kanssa jatkui tutustumisen jälkeen ja täysosuma sattuikin kohdalleni melkein heti kättelyssä!
Kontakti Konjunktuurin kanssa myös rekrytoinnin jälkeen on ollut sopivan säännöllistä ja jouhevaa.”

– Kasvuyrityksen myynti- ja tilausprosessin assistentti


”Laitoin avoimen hakemuksen Konjunktuurille ja aika nopeasti minuun otettiin yhteyttä työhaastattelun tiimoilta. On kylläkin vähän vaikea puhua haastattelusta, koska tilanne oli enemmänkin sen tuntuinen kuin kävisi kahvilla tuttujen kanssa.
Työ on ollut juuri sitä, mitä annettiin ymmärtää ja haastatteluissa ilmi tulleita kehityskohteitakin on ryhdytty työstämään luvatusti.
Suosittelen lämpimästi Konjunktuuria työnantajana ja haastan laittamaan avoimen hakemuksen sisään. Saatat sinäkin yllättyä :)”

Sirpa Virtanen, Konjunktuuri Oy, kansainvälisen liikkuvuuden asiantuntija


”Alkuun pakko sanoa, että työnhaku ja haastattelut tehtiin minulle tosi helpoksi ja vaivattomaksi. Työnhaun aikana minulla oli melko kiireinen arki, joten oli kyllä iso plussa, kun minun ei tarvinnut kuin saapua paikalle ja olla haastateltavana 😊 Minun toiveet ja kriteerit uudesta mahdollisesta työstä kuunneltiin tarkasti, ja niimpä se sopiva pesti sitten löytyi. Minulle tarjottiin apua mm. irtisanomisen kanssa, joka toi kyllä turvaa siihen hetkeen.

On ollut kiva kun minuun on edelleen pidetty yhteyttä ja varmistettu että hommat uudessa paikassa on alkanut rullaamaan.

Olen ollut siis todella tyytyväinen, jatkakaa vaan samaan malliin!”

– Hanna Auvinen, Korona, hallintoassistentti