Miksi Konjunktuurin käännöspalvelut?

Käännöspalvelumme auttavat asiakkaitamme vastaamaan kansainvälistymisen haasteisiin. Vahvuutemme palveluntarjoajana perustuu asiakaslähtöiseen toimintatapaan ja osaaviin kielten ammattilaisiin, jotka kääntävät omalle äidinkielelleen, ja joiden kanssa meillä on pitkä yhteinen työhistoria. Lisäksi olemme yksi Vantaan vanhimmista käännöstoimistoista yli 30 vuoden kokemuksella.

Jokaiselle käännöstä tarvitsevalle tekstikokonaisuudelle valitaan asiantunteva kääntäjä. Hyödynnämme alan teknologiaa, mutta käännösten takana on aina koneen sijasta ihminen, joka osaa ottaa huomioon tekstin kokonaisuutena – sen, mistä se kertoo ja kenelle se on tarkoitettu.

Toimistomme tuttu ja turvallinen koordinaattoritiimi reagoi nopeasti yhteydenottoihin ja pitää sinut ajan tasalla koko prosessin ajan.

Kenelle tarjoamme käännöspalveluita?

Asiakkainamme ovat vantaalaiset niin suuret teollisuusyritykset, PK-yritykset, asianajotoimistot, mainostoimistot, hotelli- ja ravintolaketjut, oikeuslaitokset, terveysalan toimijat kuin asuntoyhdistykset. Toimimme aina räätälöidysti asiakkaan tarpeita kuunnellen.

Kielivalikoima Vantaalla

Olemme vuosien varrella tehneet käännöstöitä mm. seuraaville kielille: albania, arabia, bosnia, burma, dari, englanti, espanja, farsi, flaami, hollanti, italia, japani, kiina, karen, karenni, kiina, kreikka, kurdi, latvia, liettua, norja, persia, portugali, puola, ranska, romania, ruotsi, saksa, slovakki, somali, suomi, tanska, thai, tšekki, turkki, ukraina, unkari, vietnam, venäjä, viro.

Palvelemme asiakasta silloinkin, kun kieli on meille kokonaan uusi ja selvitämme sen saatavuuden laajan yhteistyöverkostomme kautta!

Esimerkkitekstejä

Asiakkaillamme on kirjavia käännöstarpeita, joissa olemme joustavasti apuna. Käännöstöiden pituudet vaihtelevat lyhyistä tuotteiden nimistä pitkiin käyttöohjeisiin ja kokonaisiin käyttöjärjestelmiin.

Monialaisen kääntäjätiimimme kynäilemänä olemme kääntäneet mm. juridisia asiakirjoja, vientidokumentteja, teknisiä asennus- ja käyttöohjeita, kattavia verkkosivuja, myyviä markkinointitekstejä, persoonallisia yritysten esittelyvideoita, tuotekuvauksia, houkuttelevia ruokalistoja, kansainvälistä kirjeenvaihtoa, tutkintotodistuksia, ajokortteja, henkilöllisyystodistuksia ja hakemuksia.

Tarvittaessa asiakirjat kääntää auktorisoitu kääntäjä (ent. valantehnyt/virallinen kääntäjä), jolla on oikeus vahvistaa käännös laillisesti päteväksi käännökseksi.

Ota yhteyttä

Käännöspalveluiden myynnistä Vantaalla vastaa Erik Tahvanainen 044 362 8290 – erik.tahvanainen@konjunktuuri.fi