Konjunktuuri Oy osti Ehta Henkilöstöpalvelut Oy:n liiketoiminnan

Honkalampi-säätiö on myynyt Ehdan liiketoiminnan Konjunktuuri Oy:lle 1.10.2023 alkaen.

Konjunktuuri Oy on toiminut yli 30 vuotta tarjoten monipuolisesti henkilöstö- ja käännöspalveluita. Vuodesta 2021 Konjunktuurin yrittäjinä ovat olleet mukana perustaja Anne Pääkkösen rinnalla myös joensuulaislähtöiset Atte Solaranta sekä Erik Tahvanainen.

Ehta Henkilöstöpalveluiden toiminta jatkuu, vanhalla tutulla nimellä ja toimitavoilla, Konjunktuurin tytäryhtiönä.

“Meillä Konjunktuurilla oli selvä visio, että haluamme kasvaa ja kehittyä myös omalla synnyinpaikkakunnallamme, Joensuussa. Lähdimme kartoittamaan verkostojamme sekä mahdollisia yhteistyökumppaneita ja Ehdan kanssa päästiin melko nopeasti yhteisymmärrykseen tulevaisuuden tahtotilasta.”, Erik Tahvanainen taustoittaa.

Tahvanaisen mukaan Konjunktuurilla on ollut selkeä tarve saada lisää osaavaa henkilöstöä heidän henkilöstöpalveluyksikköönsä. “Ehtalaisten tekemisen laatu, työn jälki ja asiakaslähtöisyys vakuuttivat meidät heti ensimmäisistä palavereista lähtien”, hän kertoo. “Uskomme, että yhdessä Ehdan kanssa meillä on erinomainen sauma palvella paikallisia yrityksiä erilaisissa henkilöstöpalvelutarpeissa, entistä vankemmin hartioin”, Tahvanainen jatkaa.

“Olemme iloisia, että Ehdan toiminta pääsee kehittymään uusien omistajien ohjauksessa, joilla on kokemusta alalta ja me pystymme keskittymään ydinosaamiseemme sote-alan palveluissa ja niiden eteenpäin viemisessä”, Honkalampi Palveluiden toimitusjohtaja Petri Pehkonen kommentoi.

Lue lisää Ehta Henkilöstöpalveluista TÄSTÄ!

Erik Tahvanainen

Puhelin 044 362 8290
Sähköposti erik@konjunktuuri.fi
Yrittäjä

Atte Solaranta 

Puhelin 050 407 7620
Sähköposti atte@konjunktuuri.fi
Toimitusjohtaja & Yrittäjä